Rahastosijoittaminen on taitolaji

Suuret tuotot - pienet kulut. Niin yksinkertaista se on. Niin sijoittaminen kuin rahastosijoittaminenkin. Valitettavasti tietoa ja vinkkejä kansantajuisessa muodossa on saatavilla rajoitetusti. Tämä sivusto pyrkii vastaamaan tähän haasteeseen ja auttamaan sinua löytämään omaan riskitasoosi sopivat sijoitukset, joilla saavutat ko. riskitasolla maksimaalisen tuoton.

Tätä sivustoa ei tule ottaa suoraan pureksimatta vastaan. Fiksu sijoittaja ajattelee itse ja poimii ideoita ja vinkkejä jatkuvasti. Raha-asioissa niin kuin monissa elämän asioissa on tärkeää olla itse aktiivinen ja etsiä uusia ideoita. Monesti liian myöhässä muiden perässä juoksevalle jää vain luu käteen, mutta oikeansuuntaisen vahvan oman näkemyksen omaava vie voitot.

Muistathan kuitenkin että tämä sivusto ei tarjoa sijoitusneuvoja eikä tämän sivun sisältöä pidä suoraan sellaisena ottaa. Muista käyttää omia hoksottimiasi! Pyrimme pitämään blogin materiaalit mahdollisimman hyvin ajantasalla, mutta suosittelemme ehdottomasti itse tarkistamaan tilanteen mahdollisten muutosten varalle.

Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan ja keskustelemaan rahasto -blogiin!

Ei kommentteja:

Copyright © Rahasto -blogi 2008 - 2012